J**OTE KOL’ KO NAS IMA

Kako smo već ranije pisali, ove sezone smo bogatiji za tri nove ekipe. Uz već standarde ekipe u seniorskom i veteranskom natjecanju ŽMNL, tu je još i ekipa koja nastupa u “LIGI FIRMI” te ekipa koja će večeras premijerno istrčati u novom natjecanju “VETERANI 40+”. Riječ je o natjecanju koje će se odvijati na terenu SC MANDALINA, i u kojem će bitke voditi naši najstariji članovi. No, to nije sve. Zbog razno raznih pojedinosti (detalji poznati redakciji) i nesuglasica, osnovana je još jedna ekipa koja će nastupati u veteranskoj konkurenciji ŽMNL.
BANZOGO REUNION

Sinoć je, na terenu SC Mandalina, održana prva prozivka novo nastale veteranske ekipe BANZOGA. Uz svojevrsni reunion, ekipa je imala priliku upoznati se i sa nekoliko novih članova. Nakon kratkog grljenja i toplih riječi odigrana je i trening utakmica protiv ekipe MNK ZLATNA RIBICA. Kako sam rezultat nije bio u prvom planu, ekipa se fokusirala na uigravanje. Srećom, termin je trajao samo jedan sat, tako da nije bilo potrebe za pozivanjem medicinskih službi, a malo jecnedostajalo. U kratkom razgovoru selektor Vulinović nam je rekao kako je iznimno zadovoljan viđenim te da cijela ekipa jedva čeka lječnički pregled da utvrde svoje zdravstveno stanje. Do početka lige je preostalo još tjedan dana, a u prvom kolu naša ekipa se susreće sa starim znancima ekipom MNK STARI GRAD.


40+

Večeras naši najstariji članovi Banzogo obitelji imaju premijerni nastup u novoj ligi radnog imena 40+. Odmah da ustvrdimo da nije riječ o našim bakama i djedovima već o našim prekaljenim veteranima koji će pokušati voditi bitku na dvije fronte. Iako smo razmišljanja da su se trebali odlučiti samo za jedno natjecanje, i to ovo o kojem sada pišemo, želja i htijenje su golemi pa stoga i ne čudi rasplet cijele ove situacije. Bilo kako bilo večeras je na rasporedu utakmica prvog kola u kojem se naši starci susreću sa ekipom MANDALINA. Početak utakmice je u 19:10 h.


Eto dragi naši, ma šta mi mislili o tome, pet ekipa je velika stvar. A uz sve to nas posebno veseli činjenica da još nisu počela prvenstva u brzinskom kukićanju i pripremanju poširanih jaja, gdje, poznavajući natjecateljski duh naših članova možemo očekivati pokojeg velemajstora.

GIVE ME FIVE !!!!