MALONOGOMETNI VIKEND

 Ove nedjelje dvije naše ekipe nastupaju u svojim ligama. Prvi će na parket istrčati mladi starci protiv ekipe MNK ZLATNA RIBICA, a poslije njih i naša futsal ekipa protiv ekipe MNK ŠUBIČEVAC 08. Od ovog kola ćemo pokušati prognozirati utakmice, čisto onako malo, za svoj gušt. Naravno da ćemo se potruditi da naše prognoze utakmica biti realne, ne navijačke. Našu prognozu možete vidjeti u zagradama pored svakog para. 

  VETERANSKA LIGA

  Naše mlade starce, nakon tjedan dana pauze, očekuje možda i najteži suparnik u dosadašnjem dijelu lige. Ekipa RIBICE, ukoliko dođe u kompletnom sastavu, težak je zalogaj svakoj ekipi. To možemo reći i za našu ekipu, a ako naši pristupe utakmici kao i do sada onda straha nema. Za očekivati je tešku i borbenu utakmicu, a naše prognoze su da bi utakmica mogla završiti bez pobjednika. No, biti ćemo nešto pametniji u nedjelju nakon utakmice. 
  Naši stari starci su u ovom kolu slobodni. 

 Parovi 5. kola veteranske ŽMNL

13:00h MNK PIROVAC – MNK STARI GRAD   (2)
13:50h MNK USKOK – MNK BILICE   (2)
14:40h MNK BARUTANA – MNK CROATIA   (×)
15:30h FK BANZOGO – MNK ZLATNA RIBICA   (×)
 Slobodna je ekipa MNK BANZOGO

  FUTSAL LIGA

  Našu futsal ekipu u ovom kolu očekuje susret protiv ekipe MNK ŠUBIČEVAC 08. U dosadašnjim utakmicama ovogodišnjeg izdanja ŽMNL ekipa sa Šubije nije baš briljirala, niti igrom niti rezultatski. Ni naši pulenovi nisu rezultatski ove sezone zadovoljili, ali igrom možemo biti koliko toliko zadovoljni. Ukoliko se prikaže volja i borba iz prošlog kola, ne bi trebalo biti problema. No, povijest nas uči da smo najteže utakmice imali upravo protiv Šubije. Naša prognoza za ovu utakmicu je minimalna i teška pobjeda naših pulenova, ali pričekajmo do nedjelje. 

Parovi 5. kola seniorske ŽMNL

16:30h MNK CB KULA – MNK DUBRAVICE   (×)
17:25h MNK ŠIBENIK – MNK JEZERA 2   (1)
18:20h MNK ŠUBIČEVAC 08 – FK BANZOGO   (2)
19:15h MNK CRNICA 2 – MNK ŠIBENIK 1983   (2)
20:10h MNK MIRLOVIĆ ZAGORA – MNK PRIMOŠTEN   (2)
 Slobodna je ekipa MNK RUPE