Malonogometni vikend

  Ove subote smo imali priliku, još jednom, vidjeti svu raskoš naše futsal ekipe. Kako u napadačkom, tako i u obrambenom dijelu. Ponovno je stopostotnih šansi bilo na pretek, i ponovno pri rezultatu 0:0, i ponovno je nedostajalo smirenosti i preciznosti u završnici. Sve već viđeno, a i bodovni učinak već viđen, nula bodova. 


NEĆE PA NEĆE

  U utakmicu se ušlo odlično, perfektno čak. Naše tri-četiri šanse, od čega dva zicera, i onda već viđen scenarij, protivnik iz polušanse, točnije iz ničega, postiže dva lagana pogotka. 
  U drugom poluvremenu ponovno ista situacija. Mi stvaramo šanse, a oni ni krivi ni dužni laganini zabiju. Slobodno možemo reći da je ekipa MNK ŠIBENIK 1983 uspijela postići četiri pogotka iz jedne polušanse. Pametnom dosta. Ali šta je tu je, bit će bolje. 

 FK BANZOGO – MNK ŠIBENIK 1983 2:4 (0:2)
Vrcić 33′, Jurišić 40′ ; Zekonjić 16′, 38′, Batinica 19, Prolić 40′

SASTAV: E. Rak(g), Konjevoda(cap), Vrcić, Jurišić, A. Rak, Bolanča, A. Krnić
VODITELJ EKIPE: I. ČULAR
ŽUTI KARTON: –
IGRAČ UTAKMICE: S. Jurišić

  Bilo kako bilo to je to od ŽMNL za ovu godinu. Sutra nas očekuje plenum klubova, i živo nas zanima što će se tu sve izdogađati. Naravno da ćemo Vas o svemu obavijestiti. 
  
  Našu futsal ekipu, potpomognutu sa par prekaljenih domaćih futsalera, u utorak očekuje nastup na turniru u Čistoj velikoj protiv ekipe BDM NJIVICE. Utakmica je na rasporedu od 19:30h. 

  Za sljedeći vikend pripremamo jedan lagani rezime dosadašnjeg dijela prvenstva, kako futsal, tako i veteranskog dijela. Pokušati ćemo secirati sve ekipe, a isto tako i “novo” vodstvo lige. Naravno, dodatni materijal za pisanje ćemo dobiti sutra nakon plenuma