MALONOGOMETNI VIKEND

Iako smo prethodno najavili kako se ove godine više neće igrati futsal i mali nogomet na Baldekinu, vodstvo lige nas je demantiralo i tutnilo još jedno kolo u ovu tešku i napaćenu godinu. No, o tome i potankostima sa plenuma klubova nećemo sada, sljedeći tjedan ćemo o tome.


 
    Prije najave novog kola ŽMNL, moramo najaviti utakmicu osmine finala turnira u Čistoj velikoj, gdje naše futsaliće očekuje dvoboj protiv ekipe MNK BUDAK, koja se pojačala sa vedetama iz ekipe MNK HEROJI iz Vodica. Utakmica je na rasporedu u petak, u 20:00h, naravno u sportskoj dvorani ČISTA VELIKA.
 

  Vratimo se opet malo na muke sa Baldekina.
   Veteranske ekipe su u visokom stupnju mirovanja već par tjedana, šuška se da bi se mogli vratiti među “žive” tamo negdje sredinom siječnja, no to ne vrijedi i za županijske futsalere. Oni nemaju odmora. Oni nemaju obaveza, poslova, obitelji i prava na uživanje u blagdanskoj trpezi. Oni će lagano, u subotu 23.12. (slovima DVAJST I TREĆEG DVANAJSTOGA) na parket, pa kud puklo da puklo. I to MORAJU!!! Iako se na već spomenutom plenumu izglasalo drugačije. Pa jel nam to za oglavu??
 

  Raspored 10. kola ŽMNL seniori
13:00h MNK MIRLOVIĆ Z. – MNK CB KULA  (2)
 13:55h MNK PRIMOŠTEN – MNK RUPE  (X)
 14:50h MNK JEZERA II – FK BANZOGO  (2)
 15:45h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK DUBRAVICE  (X)
 16:40h MNK CRNICA II – MNK ŠUBIČEVAC 08  (1)
  Slobodna je ekipa MNK ŠIBENIK

   Dakle, tu prokletu subotu svi na Baldekin, čisto da ljudi koji budu igrali ne bi ispali pizde…ono…da ne bi igrali samo za sebe.

 Iskreno se nadamo da nas vodstvo lige neće opet iznenaditi i utrpati još jedno kolo, na staru godinu naprimjer. Sranje, sad smo ih podsjetili….