Druženje za kraj godine

Danas smo svjedočili utakmici svih utakmica, bitci svih bitaka, srazu svih srazova. Naime, u SC MANDALINA, snage su odmjerile naše dvije ekipe koje se natječu u ŽMNL pod imenom FK BANZOGO.

Sa jedne strane seniorska ekipa, a sa druge mladi veterani. Kako je u cijeloj ovoj priči jedino i isključivo bitan rezultat, naglasimo kako je bitka završila rezultatom 3:2 za mladu, futsal ekipu.
  Naravno da nismo imali prilike uživati u lijepim potezima i umijeću naših haklera, jer jednostavno to nam nije u krvi. Obje ekipe su igrale čvrstu obranu, sa tek pokojim izlaskom u kontra napad. Veći dio utakmice je protekao mirno i bez ikakvih šansi, a utakmica je prekinuta minutu i pol prije kraja, jer sada već imamo iskustva u tome. 
  Šalu na stranu, naravno da je sve prštalo od lijepih poteza i akcija. I naravno da nismo prekinuli utakmicu, jer su suci na vrijeme i kako treba, upozorili sve aktere da nikakva pravila ne vrijede, osim Vulinih.

   Nakon bitke je najteže bilo poraženoj ekipi, a biti će joj još i teže, jer do sljedećeg okupljanja će morati slušati podbadanja, da ne kažemo prcanja, od pobjednika susreta. 
   Druženje je nastavljeno uz fažol i oglavinu, i uz prigodno i neizbježno omalovažavanje poraženih. Totalno zasluženo. 

  FK BANZOGO mladi – FK BANZOGO stari 3:2
 A. Krnić x2, S. Jurišić ; K. Alviž, D. Delić
  
SASTAV mladi: J. Krnić, J. Konjevoda, F. Vrcić, A. Krnić, S. Jurišić, Ž. Tanfara, A. Rak, Z. Bolanča, S. Vukorepa


  SASTAV stari: Ž. Pavasović, D. Šimac, K. Alviž, I. Čular, D. Delić, I. Marić, A. Barić, K. Alfier

 MJERITELJ VREMENA: V. Vulinović
POMOČNIK MJERITELJA VREMENA: V. Varnica
MALI OD POMOČNIKA MJERITELJA VREMENA: M. Banovac
IGRAČ UTAKMICE: A. Krnić

 Ovim putem svim našim članovima, njihovim obiteljima, našim navijačima i simpatizerima, našim sponzorima i donatorima te svim našim sportskim protivnicima želimo veselu i uspiješnu Novu godinu. ŽIVJELI !!!