Di smo, šta smo?

Nakon skoro mjesec dana pauze, naša stranica nastavlja sa uobičajenim radom. Više je razloga zbog kojih se u proteklo vrijeme nismo oglašavali, ali sve poteškoće su uspiješno prebrođene.

Nešto je bilo do tehničkih problema, nešto zbog novogodišnjih blagdana, a i mislili smo da ukoliko ne objavimo kad naše ekipe nastupaju u svojim ligama neće nitko ni vidjeti ovosezonsko rasipanje bodova. No, glavni razlog naše kratke pauze leži u tome da je cijela „redakcija” bila na visinskim pripremama. Bili smo jako jako visoko i toliko smo se dobro pripremili i napunili baterije da nam je sad samo nebo granica. Bilo kako bilo, vratili smo se jači i bezobrazniji nego ikad, i sad možemo nastaviti sa našim uobičajenim radom. U nastavku sezone, kao i do sada, moći će te popratiti rezultate futsal i veteranske lige, nastavljamo i sa izborom za igrača godine, a uskoro se nastavljaju i lige u SC Mandalina. Očekujemo i skori početak MNLŠ u Zagrebu, gdje ćemo kako stvari za sada stoje ponovno imati svoju ekipu. Biti će dosta toga za popratiti, a na nama je da Vas pravovremeno o svemu obaviještavamo.

MALONOGOMETNI VIKEND

Ovog vikenda nas očekuju nova uzbuđenja na Baldekinu. Točnije, utakmice se odigravaju u nedjelju, 28.01. Sve starta utakmicama veteranske lige, a u ovom kolu nas očekuje derbi svih derbija između ekipa BANZOGA.

ŽMNL – veterani 13. kolo

13:00h MNK PIROVAC – MNK BARUTANA (2)

13:50h MNK BANZOGO – FK BANZOGO (X)

14:40h MNK ST. GRAD – MNK ZL. RIBICA (2)

15:30h MNK BILICE – MNK CROATIA (X)

Slobodna je ekipa MNK USKOK

Nakon starih kesa na parket izlaze futsal znalci, a na rasporedu je također 13. kolo. Futsal liga je, slobodno možemo reći, nikad atraktivnija i zanimljivija, a u nedjelju ćemo vidjeti kome će biti (ne)sretno 13. kolo.

ŽMNL – futsal 13. kolo

16:30h FK BANZOGO – MNK RUPE (1)

17:25h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK ŠUBIČEVAC 08 (X)

18:20h MNK JEZERA II – MNK CB KULA (2)

19:15h MNK PRIMOŠTEN – MNK ŠIBENIK (1)

20:10h MNK MIRLOVIĆ – MNK CRNICA II (2)

Slobodna je ekipa MNK DUBRAVICE