Malonogometni vikend

 

Ovog vikenda očekuju nas nova uzbuđenja na Baldekinu. Veteranski dio lige se igra u subotu, dok futsal znalci igraju popularno dvokolo. 

  STARA JARČAD

  Nakon međusobnog ogleda u prošlom kolu i pobjede mlađih veterana, u ovom kolu naše veterane očekuju nove bitke. Prvo će na parket istrčati mlađi veterani protiv, uvijek neugodne, ekipe MNK CROATIA PERKOVIĆ. Odmah nakon njih svoj susret će odigrati i stari starci protiv ekipe MNK PIROVAC. 

  Raspored 12. kola veteranske ŽMNL

13:00h FK BANZOGO – MNK CROATIA   (1)
13:50h MNK PIROVAC – MNK BANZOGO   (2)
14:40h MNK USKOK – MNK ST. GRAD   (2)
15:30h MNK BARUTANA – MNK BILICE   (X)
Slobodna je ekipa MNK ZLATNA RIBICA

 Utakmicu između Pirovca i naših starih haklera označavamo kao derbi kola. Pirovac igra odlično, a naše prdonje, ako žele ostati u borbi za kantu, moraju doći do pobjede. 

JE*ALO VAS DVOKOLO

 Našu futsal ekipu, nakon pobjede u prošlom kolu protiv ekipe MNK RUPE, u subotnjem kolu očekuje susret protiv odlične ekipe MNK CB KULA. Da je protivnik opasan dovoljno govori pogled na tablicu, ali uvjereni smo da će se nešto pitati i naše momke. 
 U nedjelju je na rasporedu novo kolo, a protivnik je ekipa MNK ŠUBIČEVAC 08. Tu je sve moguće, no mišljenja smo da će naši pulenovi to rješiti u svoju korist. 

 Raspored 14. kola FUTSAL lige – subota

16:30h MNK ŠUBIČEVAC 08 – MNK JEZERA II   (X)
17:25h MNK RUPE – MNK DUBRAVICE   (2)
18:20h MNK CB KULA – FK BANZOGO   (X)
19:15h MNK ŠIBENIK – MNK ŠIBENIK 1983   (1)
20:10h MNK CRNICA II – MNK PRIMOŠTEN   (X)
Slobodna je ekipa MNK MIRLOVIĆ ZAGORA

 U ovom kolu nas posebno veseli ogled između dva Šibenika. Osim što je utakmica derbi kola, živo nas zanima kako će se ponašati “gostujući” navijači. Tu mislimo na navijanje, odnosno popularno vrijeđanje protivnika. Naša predviđanja su da bi “stariji” Šibenik mogao otkinuti bodove trenutno vodećoj ekipi lige.

 Raspored 15. kola FUTSAL lige – nedjelja

12:45h MNK JEZERA II – MNK ŠIBENIK   (X)
13:40h FK BANZOGO – MNK ŠUBIČEVAC   (1)
14:35h MNK DUBRAVICE – MNK CB KULA   (2)
15:30h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK CRNICA II   (2)
16:25h MNK PRIMOŠTEN – MNK MIRLOVIĆ   (1)
Slobodna je ekipa MNK RUPE

 U ovom kolu kao derbi kola označavamo susret između Primoštena i poletaraca iz Crnice, a mišljenja smo da će Zmijini tići uspijeti doći do pobjede. 

PORUKE, ŽELJE I ČESTITKE….

  Iskreno se nadamo kako ovog vikenda u dvorani neće biti bijednih i groznih scena koje su se izdogađale proteklog vikenda. Isto tako vjerujemo da će vrhuška lige osigurati da se sudionici lige, tj. igrači, i malobrojni gledatelji osjećaju sigurno, kako za vrijeme utakmice tako i poslije. Ako ništa drugo to su dužni, jer sve ekipe, osim kotizacije za ligu, sudaca i delegata, uredno plaćaju i redare. 
 Nadamo se i da do kraja lige više neće biti smiješnih dvokola, jer u statutu udruge koja organizira malonogometna događanja uredno piše da se obvezuju unaprijeđivati mali nogomet i skrbiti o svojim članovima, odnosno o igračima. A ako je dvokolo, gdje igrači unutar 24 sata igraju dvije utakmice, unaprijeđenje i skrb o malom nogometu onda Vam se seremo na organizaciju. Ukoliko smo slučajno u krivu, duboko se ispričavamo svim prozvanima.