Malonogometni vikend

   Ovog vikenda očekuju nas nova malonogometna uzbuđenja. Jest da samo dvije naše ekipe nastupaju u svojim ligaškim natjecanjima, ali svejedno će biti zanimljivo. U Šibeniku se igra 17. kolo FUTSAL lige, gdje našu ekipu očekuje susret protiv ekipe MNK CRNICA II, a u Zagrebu će naša ekipa u sklopu 2. kola odigrati susret protiv ekipe ZLARIN. Veteranska ŽMNL se ovog vikenda neće igrati zbog državnog prvenstva za veterane koje se održava u Rovinju, a u nastavku teksta možete pronaći satnice odigravanja utakmica po skupinama.

FUTSAL LIGA

  Nakon katastrofalnog izdanja u prošlom kolu i teškog poraza, ove nedjelje naši futsalići igraju protiv mladića iz Crnice. Ni sami ne znamo što možemo očekivati od naših iz tog susreta, ali ukoliko prezentacija bude na nivou iz prošlog kola onda ajme nama. Zapravo, cijela ova sezona je za zaborav, uz tek nekoliko svijetlih trenutaka. No, kako uvijek težimo boljem i kako smatramo da naši mogu i znaju više, mišljenja smo da ukoliko Vrcić, Konjevoda i ostatak bande dođu odigrati kako znamo da znaju, onda možemo očekivati i više od pognutih glava.

  Prije rasporeda za 17. kolo, dužni smo Vam rezultate zaostalih utakmica koje su se igrale tijekom tjedna.

  MNK CRNICA II – MNK JEZERA II   0:0 16. kolo
MNK ŠUBIČEVAC 08 – MNK MIRLOVIĆ ZAGORA   3:0  11.kolo

  Raspored 17. kola FUTSAL lige – nedjelja

  13:00h MNK RUPE – MNK ŠUBIČEVAC 08
  13:55h MNK DUBRAVICE – MNK ŠIBENIK
  14:50h FK BANZOGO – MNK CRNICA II
  15:45h MNK JEZERA II – MNK MIRLOVIĆ ZAGORA
  16:40h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK PRIMOŠTEN
Slobodna je ekipa MNK CB KULA

MNLKŠ

Našu ekipu u Zagrebu, nakon pobjede u 1. kolu, očekuje susret protiv ekipe ZLARIN. Nadamo se da će naši biti u punom sastavu, a onda ne bi trebalo biti problema što se rezultata tiče. Bilo kako bilo, sretno momcima.

Raspored 2. kola MNLKŠ – nedjelja

19:05h ZLARIN – BANZOGO
19:50h KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA – PSIHIJATRIJA
20:35h CB ENIGMA – MIHOVIL
21:20h ĐARDIN – TLM
Slobodna je ekipa PIJACA

VETERANI

Kako smo ranije naveli, veterani neće igrati ovog vikenda svoje ligaške utakmice zbog državnog prvenstava koje se održava u Rovinju. Našu županiju predstavljaju tri ekipe, MNK BARUTANA, MNK BILICE i naši stariji veterani. Na prvenstvu sudjeluje 24 ekipe koje su podijeljene u osam skupina sa po tri ekipe. Najbolje dvije ekipe iz svake skupine idu u završnicu prvenstva. Nemamo pojma što očekivati od naših predstavnika, jer isto tako, nemamo pojma kakve su druge ekipe. Jedina ekipa koja nam je “zapela” za oko jest ekipa DUBRAVA TIM KABEL, ali budući da se igra dan za danom, i da su satnice odigravanja apsolutno nesportske, sve je moguće. Nismo u mogućnosti obećati Vam pravovremene rezultate, iz prostog razloga što nam organizator natjecanja nije na vrijeme omogućio akreditacije. Šala naravno, no svejedno ništa ne obećajemo. Sretno svima.

Raspored utakmica

Petak
19:40h BANZOGO – JADRAN POREČ
20:50h BILICE – JARUN
23:10h BARUTANA – DUBRAVA TIM KABEL

Subota
09:35h DUGA RESA – BANZOGO
11:20h NEDELIŠĆE – BARUTANA
13:40h IVANČICA – BILICE

Nedjelja
Završnica prvenstva

Satnice su preuzete sa web stranice HNS-a, gdje možete pronaći i sve ostale zanimljivosti vezane za prvenstvo.