Malonogometni vikend

Ovog vikenda očekuju nas nova uzbuđenja na Baldekinu. Nakon pauze zbog održavanja državnog prvenstva, veterani se vraćaju na parket utakmicama 14. kola. Obje naše ekipe igraju jako zanimljive susrete, stariji za pehar, a mlađi za priključenje gornjem dijelu tablice. Nastavlja se i FUTSAL liga, a naša ekipa igra derbi začelja protiv ekipe Mirlović Zagora. Sve utakmice, iz obje lige, se odigravaju u nedjelju. Što se tiče lige u Zagrebu, na rasporedu je 3. kolo, također u nedjelju, a naša ekipa je ovog vikenda slobodna.

VETERANSKA LIGA

Kako smo i naveli, veterani nastavljaju svoje natjecanje utakmicama 14. kola. Prošlog vikenda je bila pauza zbog održavanja državnog prvenstva za veterane u Rovinju. Našu županiju su predstavljale tri ekipe, a osim naših starijih veterana, prisustvovale su još ekipe Bilice i Barutana. Naši i Barutana su zaustavljeni u skupini, a Bilice su uspjele proći skupinu, no svladani su u osmini finala.
  Upravo te dvije ekipe, Bilice i Barutana, su protivnici naših ekipa u narednom kolu. Stariji veterani protiv Bilica, a mlađi protiv Barutane. Uvjereni smo da nas očekuju dvije jako zanimljive utakmice.

Raspored 14. kola veteranske ŽMNL

13:00h MNK BANZOGO – MNK BILICE
13:50h MNK CROATIA P. – MNK PIROVAC
14:40h MNK ZL. RIBICA – MNK USKOK
15:30h FK BANZOGO – MNK BARUTANA
Slobodna je ekipa MNK STARI GRAD

FUTSAL LIGA

Nakon veterana, na parket će i ekipe iz FUTSAL lige. Na rasporedu je 17. kolo, a naše mladce očekuje susret protiv posljednje plasirane ekipe MNK MIRLOVIĆ ZAGORA. Spoznaja da su oni trenutno posljednji na tablici ne znači nam gotovo ništa, jer naši su pretposljednji. Ali, ukoliko naši dođu do pobjede, a vjerujemo da hoće, onda će izbjeći situaciju da eventualno završe sezonu na posljednjem mjestu. Tragično, ali ove sezone realno. U svakom slučaju će biti zanimljivo.

Raspored 17. kola FUTSAL lige

16:30h MNK PRIMOŠTEN – MNK JEZERA II
17:25h MNK MIRLOVIĆ Z. – FK BANZOGO
18:20h MNK CRNICA II – MNK DUBRAVICE
19:15 h MNK ŠIBENIK – MNK RUPE
20:10h MNK ŠUBIČEVAC 08 – MNK CB KULA
Slobodna je ekipa MNK ŠIBENIK 1983

MNLKŠ

U Zagrebu je na rasporedu 3. kolo, a nakon gadnog poraza u prošlom kolu, naši purgeri su ove nedjelje slobodni. Našima želimo kvalitetan provod ovog vikenda i da se rekuperaju do sljedećeg prvenstvenog kola. Nismo sigurni za satnice odigravanja, no vjerojatno će sve započeti kao i do sada, nakon 19:00 sati.

Raspored 3. kola MNLKŠ

PSIHIJATRIJA – ZLARIN
MIHOVIL – ĐARDIN
TLM – PIJACA
Slobodna je ekipa BANZOGO

Utakmica između ekipa CB ENIGMA – KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA je zakazana za sljedeći vikend.