LJETNA ŠKOLA NOGOMETA ” BANZOGIĆI” vol. 2

FUTSAL KLUB BANZOGO POZIVA RODITELJE DJECE GODIŠTA 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012 NA UPIS DJECE U LJETNU ŠKOLU NOGOMETA “BANZOGIĆI”

  Futsal klub BANZOGO i ovog ljeta organizira LJETNU ŠKOLU NOGOMETA ” BANZOGIĆI”. Na terenima SC MANDALINA, naši najmlađi zaljubljenici u nogomet će moći usavršiti svoje nogometno znanje, a sam rad škole je organiziran na način da se svakom djetetu pristupi na jednak način, da se svako dijete osjeća jednako važno, bez obzira na do sada stečeno nogometno znanje. Sa djecom će se raditi u manjim grupama, što omogućava i djeci i treneru bolju posvećenost treninzima i zadacima koji su pred njima. 

  Trajanje škole je mjesec dana, u periodu u 01.07. do 31.07., a satnice treninga će uglavnom biti u jutarnjim terminima, uz mogućnost naknadnih izmjena. Svim polaznicima će biti osigurane trening majice, a na završnoj trening utakmici sva djeca će dobiti prigodne nagrade. I ove ćemo godine, tijekom trajanja škole, bilježiti napredak dijece te uz mini natjecanje nagraditi najbolje iz svake grupe. Prošle godine su nagrade bile lopte za najbolje pojedince, a za ovu pripremamo nešto novo.

  U samom startu organizacije škole za ovu sezonu, naišli smo na nekoliko velikih problema. Nakon višednevnih i, prije svega, mukotrpnih dvadesetak dana, uspijeli smo sve posložiti uz nekoliko noviteta. Ovim putem se želimo ispričati svim roditeljima, a posebno njihovoj djeci, što smo odugovlačili sa upisima i konkretnim odgovorima vezanima za školu, jer u jednom trenutku je sve “visilo” i nismo željeli ništa obećavati. No, te stvari su iza nas i iznimno se veselimo novim izazovima.

  Veliki novitet za ovogodišnje izdanje ljetne škole je i promjena trenera, i to ne zbog neke vrste nezadovoljstva, već zbog poslovnih i privatnih obaveza dosadašnjeg trenera Ante Raka. Ove godine će o djeci brinuti trener Zoran Ninić, a svima koji imalo prate nogomet i zbivanja oko njega ne treba puno objašnjavati o kome se radi.

Kako smo i naveli, svi treninzi će biti na terenima SC MANDALINA, a kotizacija, odnosno članarina za polaznike je u iznosu od 300 kn. Raspored održavanja treninga će biti objavljen naknadno, neposredno prije početka škole. Molimo sve roditelje budućih polaznika da prilikom prijave djeteta, osim osnovnih podataka, navedu i konfekcijski broj djeteta, odnosno veličinu majice.
  Tijekom trajanja škole na našoj web stranici i Facebook profilu će se moći pratiti rad škole. Sve ostale informacije tijekom trajanja škole biti će dostupne na našoj web stranici ili direktno sa trenerom. Svoje dijete možete prijaviti na kontakt mob. 098/9298 350.

  Eto dragi roditelji, prijave su u tijeku, stoga upišite svoje dijete u ljetnu školu nogometa “BANZOGIĆI”, gdje Vam između ostalog garantiramo zanimljivih i nezaboravnih mjesec dana za Vaše dijete.

  Vidimo se !!!