EVO NAS OPET

Nakon sušnog ljeta i ekstremnih vrućina, sa prvim danima jeseni i povratkom nepredvidivog vremena vraćamo se i mi sa svojim istim takvim tekstovima. Ali kako stvari stoje ovo bi mogla biti jako plodna godina, bar što se tiče naše stranice. Naime, ove godine imamo ni više ni manje nego 5 ekipa u futsal i malonogometnim natjecanjima. Da, dobro ste pročitali, 5. Slovima PET ili FIVE, kako Vam je drago. Tako da će biti materijala za praćenje. No, krenit ćemo sa malim rezimeom ljetnih događanja, čisto da imate više za čitati. 

  Ipak, prije svega red je da se pozdravimo sa našim dugogodišnjim frendom Danom. Nakon izuzetno teške godine za Danu i njegovu obitelj, nije bilo više snage i Dane nas je napustio. Nedostajat će nam njegova podbadanja na tribinama i entuzijazam kojim je pratio svoje Rupe. Stoga, najiskrenija sućut obitelji Barišić i momcima iz MNK RUPE. 
  
    ADIO STARI !!!Ufff………

 Idemo odmah na druge teme jer ova je jebena. Krenimo redom. 

LJETNA ŠKOLA NOGOMETA “BANZOGIĆI”

  Tijekom srpnja, organizirali smo ljetnu školu nogometa za naše najmlađe sugrađane u suradnji sa trenerom Antom Rakom. Odaziv je bio i više nego zadovoljavajući, 36 polaznika. Da smo kojim slučajem htijeli, odnosno da smo bili u malo boljoj financijskoj situaciji broj bi bio i mnogo veći. No, u datom trenutku nismo mogli ponuditi više. 36 ratnika podjeljenih u tri grupe, ovisno o godištima, brusilo je svoje nogometno znanje na terenima SC Mandalina i SC Šubičevac(Godimenti), a u dogovoru sa trenerom vodičkih mališana Markom Kartelom smo dogovorili i nekoliko prijateljskih ogleda sa vršnjacima iz Vodica. I da ne bi više dužili, mi smo jako zadovoljni odrađenim, roditelji djece su izrazito zadovoljni, a što je najbitnije i što nas posebno veseli i djeca su zadovoljna. Svi sretni. I još jednom poruka svim “hejterima”, a bilo ih je i uvijek će ih biti, mi smo uspijeli. Da gospodo kvazi treneri i pedagozi, Banzogo je uspio u svojoj nakani. 

LJETNI TURNIRI

  E ovo je stavka u kojoj nismo uspijeli. Barem ne onako kako smo priželjkivali. Veteranski turnir u Danilu završen je već nakon odigranih susreta u skupini, i ruku na srce, kako bi se kod nas reklo, nije ličilo na ništa. 
  Seniorski turnir u Rupama je završen nakon poraza u drugom kolu protiv domaćina, a na turniru u Jezerima ponovno su kobni po nas bili domaćini, ovog puta u prvom kolu. Nisu ni domaćini kao što su nekad bili. Valjda je takvo vrijeme došlo. 
Jedina svijetla točka ljetnih izleta je bila ekipa Pizzerie Viva koja je osvojila prvo mjesto u Danilu za koju igrali naši futsalići. 

  NAS I RUSA 300 MILJUNA

 
  Sad se vraćamo na gore spomenute ekipe. Njih PET, FIVE. Moramo to malo pojasniti, pa čak i sebi, jer još uvijek nismo sigurni da li moramo biti ponosni na to ili moramo “pokunjiti” glave. Ajmo za sada reći da smo ponosni, pa ćemo ih nabrojati. Standardno već imamo ekipe u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji županijske malonogometne lige. Uz to, novitet je da od ove sezone imamo ekipu i u Ligi firmi. Doduše imali smo i prije, ali ne pod imenom voljenog nam kluba. Novitet je i da ćemo imati i ekipu u veteranskoj ligi koja će se igrati u Mandalini. Takozvana 40+. Super stvar, jer nije lako sa istrošenim čičcima i izblanjanim kolinima istrčati na mekdan i po 20 godina mlađim lavovima veteranske lige. I sve gore navedeno nam je svakako na ponos, jer nije mala stvar imati četiri ekipe. Sad dolazimo do dijela za koji nismo sigurni gdje ćemo sa glavama. Gore ili dolje. Naime, imat ćemo mi i još jednu ekipu(glavu gori i nabaci osmijeh), no nije nam drago što se povijest ponavlja i što ćemo ponovno imati BANZOGO A i BANZOGO BE(glavu doli, makni ća osmijeh). Da malo pojasnimo situaciju. Mlađi dio veteranske ekipe će igrati u jednoj, a stariji dio u drugoj ekipi. Kad ovako čitaš to i nije neki problem, čak je i zanimljivo, ali kad baciš na papir broj igrača u obje ekipe…e to će biti problem, barem za sada. Ali o tome ćemo za 15-ak dana prije početka cirkusa na Baldekinu. 
 U ovom trenutku možemo samo najaviti početak Lige firmi koja starta u srijedu te početak veteranske lige 40+ koja bi po svemu sudeći trebala početi u petak.  HAHAHAHA
 

  Za sve one koji su se rastužili sa gore napisanim tekstom imamo mi i malo komedije. Danas imamo IZBORNU skupštinu UDRUGE ZA MALI NOGOMET ŠKŽ. Ahahah, izbornu, ahahah. Nazvat ćemo mi nju redovna, jer već se sve zna. A i danas je plenum klubova nakon kojeg bi trebali znati kad, kako, s kim i protiv koga ulazimo u nove bitke. Napomenuti ćemo i to da se naše članove proziva i ističe kao rušitelje “nečeg dobrog” u lokalnom futsalu i malom nogometu. Ali to nas ne uzbuđuje previše ili slučajno plaši. Naprotiv, to je spoznaja koja nas posebno veseli. Jer ako te ONI smatraju prijetnjom i smetaš im, onda znaš da nešto vrijediš, da nešto radiš kako treba i da su ti namjere jasne i čiste. A kako njihov IQ ne prelazi granicu sobne temperature, nije ni čudno što te ne razumiju. No, bilo kako bilo, veselimo se nadolazećoj skupštini. 

  BANZOGO.HR

 
  Malo ćemo i o našoj stranici. Uz sve navedene lige u kojima će se natjecati naše ekipe i ove sezone ćemo objavljivati rado čitane intervjue sa našim članovima. Novitet je što ćemo ih malo razrijediti, tako da će “izlaziti” jednom mjesečno, a ne kao do sada jednom tjedno. U pripremi je i još jedna novost, ali kako je još u povojima toliko za sada. Nadamo se da ćemo biti zanimljivi i praćeni kao i do sada, ako ne i bolje od toga. 
  

 Eto, ukratko smo pojasnili sve bitne stvari vezane za naš kolektiv i možemo slobodno najaviti super zanimljivu sezonu loptanja u Šibeniku. 

GIVE ME FIVE !!!!!