PORAZ FUTSAL EKIPE


  Ni u trećem kolu ovosezonskog izdanja ŽMNL naša futsal ekipa nije uspijela doći do pobjede. Još gori podatak je da nismo uspijeli doći niti do pogotka, jesmo ali….. Bolja je bila ekipa MNK CB KULA. 

 

NEB TO GOSPA

Kako smo već i naveli, futsalići ove sezone nikako da dođu do pobjede. Sama igra i nije toliko loša, stvaramo šanse, trčimo, trudimo se, ali golova nigdje. Tako je bilo i jučer. Statistika nam je poražavajuća. Tri utakmice, 0 pobjeda, jedan mršavi bodić i dva poraza. Što se pogodaka tiče, tu smo u banani. 8 primljenih pogodaka, a u rubrici postignutih stoji samo jedan. Jedan jedini. I to zahvaljući vrataru CB KULE koji je u duhu fair playa sam sebi zabio. Prethodno su oni nama zabili dok naš vratar nije bio na golu, uglavnom pohvalno za Kumpfa. Moramo istaknuti još jednu bitnu stvar sa jučerašnje utakmice. Prvi gol protivnika smatramo neregularnim. Lopta je cijelim svojim obujmom bila vani, iza crte aut linije. No, sudac to nije primjetio. E sad, je li primjetio ili nije gotovo je, ali onaj posprdni osmijeh na njegovom licu kad mu se obratiš….uff.
Ali nije to prvi put da se tako kelji, keljio se on i ranije. Bilo kako bilo, nije on krivac za poraz, krivi smo sami, ali to je ta situacija, ubije te. Pa ti sad igraj dalje.
Moramo biti pošteni i čestitati momcima iz CB KULA na pobjedi i fair playu, posebno vrataru Kumpfu. Nama ostaje tjedan dana da se oporavimo, dignemo glave i sve ovo prebacimo u svoju korist. Morali bi, vrijeme je. Vjerujemo da će vodstvo kluba pronaći prave riječi za probuditi ekipu kako bi ekipa izgledala uvjerljivije u narednim izazovima.

   Ukoliko sve bude po planu i programu, u sljedećem kolu susrećemo se sa ekipom MNK ŠUBIČEVAC 08.

  FK BANZOGO – MNK CB KULA 1:5

 SASTAV: J. Krnić(g), Vrcić(cap), Konjevoda, J. Rak, A. Krnić, Tanfara, A. Rak, Vukorepa
VODITELJ EKIPE: I. Čular
PREDSTAVNICI KLUBA: Z. Bolanča, S. Bralić
ŽUTI KARTONI: –

IGRAČ UTAKMICE: Jure Rak

 Rezultati 3. kola ŽMNL
MNK ŠUBIČEVAC 08 – MNK JEZERA 2  2:3
FK BANZOGO – MNK CB KULA 1:5
MNK RUPE – MNK DUBRAVICE 0:4
MNK PRIMOŠTEN – MNK CRNICA 2  2:2
MNK ŠIBENIK 1983 – MNK ŠIBENIK 5:5
Slobodna je bila ekipa MNK MIRLOVIĆ