MALONOGOMETNI VIKEND

Ovog vikenda očekuju nas nova uzbuđenja na malonogometnim terenima. Osim nedjeljnih utakmica, u petak se odigrava zaostala utakmica FUTSAL lige između ekipa ŠIBENIK 1983 i JEZERA II. Da stvar bude još zanimljivija, iste ekipe igraju međusobno i u nedjelju, u redovnom kolu. Što se tiče naših ekipa, ponovno nastupaju “samo” tri, dvije u Šibeniku i naša Zagrebačka ekipa. Starije veterane očekuje susret protiv ekipe MNK STARI GRAD, futsaliće ekipa MNK PRIMOŠTEN, a “purgere” ekipa TLM. Mlađi veterani su slobodni. Sve utakmice su na rasporedu u nedjelju, osim gore spomenute zaostale iz futsal lige.

VETERANSKA LIGA

  Nakon prošlotjednog poraza od Bilica, stariji veterani se moraju “vaditi” protiv jako neugodnog protivnika, ekipe STARI GRAD. Da će biti teško i gadno znamo svi, ali ukoliko naši žele do pehara jednostavno moraju pobjediti u ovoj utakmici. Pogotovo zato što i oni moraju pauzirati jedno kolo, a do kraja je ostalo jako malo. Postoji i opcija da se ostali rezultati poklope, pa eventualan poraz i ne bi nanio veću štetu, ali tko se može osloniti na takve kalkulacije. Bolja je opcija pobjeda, pa ako se ostalo poklopi poklopi.

Raspored 15. kola veteranske lige

14:00h MNK BARUTANA – MNK ZL. RIBICA
14:50h MNK USKOK – MNK CROATIA P.
15:40h MNK PIROVAC – MNK BILICE
16:30h MNK BANZOGO – MNK STARI GRAD
Slobodna je ekipa FK BANZOGO

FUTSAL LIGA

  Dok pišemo o FUTSAL ligi i našim futsalićima, u pozadini lagano svira Zečić sa svojom poznatom pjesmom “Ima li nade za nas?”. Nakon dosad viđenog čisto sumnjamo dragi naš Dražene, ali više od ičega bi voljeli da nas se demantira u nedjelju. Do kraja sezone je, za našu ekipu, ostalo još tri kola, Primošten, Šibenik 1983 i Jezera II. Protivnici taman po mjeri da vidiš vrijediš li išta, posebice prva dva. Bilo kako bilo, našima želimo puno sreće i ono najbitnije…da se napokon pokažu ta muda.
 

Zaostala utakmica FUTSAL lige – petak 02.03
17:00h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK JEZERA II

Raspored 19.kola FUTSAL lige

13:00h MNK JEZERA II – MNK ŠIBENIK 1983
17:20h MNK DUBRAVICE – MNK MIRLOVIĆ ZAGORA
18:15h FK BANZOGO – MNK PRIMOŠTEN
19:10h MNK RUPE – MNK CRNICA II
20:05h MNK CB KULA – MNK ŠIBENIK
Slobodna je ekipa MNK ŠUBIČEVAC 08

Očekuje nas iznimno zanimljiv vikend na Baldekinu, a postoji šansa da se i iskristaliziraju neke stvari na tablici, i to u obje lige.

MNLKŠ

  U metropoli je na rasporedu 4. kolo. Našu ekipu, nakon prošlotjedne pauze, očekuje susret protiv ekipe TLM. Za sada imamo pobjedu i poraz, a iskreno se nadamo da naši mogu doći do povoljnog rezultata u nedjelju.

Raspored 4. kola MNLKŠ + zaostala utakmica 3. kola

18:05h CB ENIGMA – KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA (3. kolo)
18:50h TLM – BANZOGO
19:35h MIHOVIL – ZLARIN
20:20h PIJACA – PSIHIJATRIJA
21:05h ĐARDIN – CB ENIGMA
Slobodna je ekipa KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA