MALONOGOMETNI VIKEND

Ovog vikenda očekuju nas novi okršaji na malonogometnim terenima. U veteranskoj ligi se igra 16. kolo, futsal znalce očekuje 20. kolo, dok će se u Zagrebu odigrati 5. kolo. I ovog vikenda nastupit će tri naše ekipe, dok je ona četvrta, stariji veterani, ovog vikenda slobodna.

VETERANSKA LIGA

  Kako smo i naveli, na rasporedu je 16. kolo veteranske lige. BILICE i STARI GRAD vode mrtvu trku za prvo mjesto, a trenutna prednost BILICA je dva boda, s tim da BILICE jedno kolo moraju pauzirati. No, nas više zanima borba za treće mjesto, a tu je apsolutno sve moguće. Čak šest ekipa je unutar pet bodova, i slobodno možemo reći da je veteranska liga napetija nego ikad prije. Na začelju je ostao usamljen slabašni USKOK, koji do kraja lige eventualno može nekom “pecnuti” koji bod, no čisto sumnjamo. Bilo kako bilo, nakon ovog kola ćemo biti dosta pametniji.
Što se naše ekipe tiče, njih očekuje susret protiv ekipe MNK ZLATNA RIBICA. I jednima i drugima pobjeda znači mnogo, tako da možemo očekivati zanimljivu utakmicu. Znamo što našima treba iz tri preostala susreta, ali ne smijemo o tome pričati na glas.

Raspored 16. kola veteranske lige

13:00h MNK STARI GRAD – MNK PIROVAC
13:50h MNK BILICE – MNK USKOK
14:40h MNK CROATIA P. – MNK BARUTANA
15:30h MNK ZL. RIBICA – FK BANZOGO
Slobodna je ekipa MNK BANZOGO

FUTSAL LIGA

U futsal ligi također vlada neizvjesnost. Tri su kola do kraja, a prvoplasirana ekipa MNK ŠIBENIK 1983 ima četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu MNK CB KULA. Kao i kod veterana, i u ovoj konkurenciji je zanimljivo u utrci za treće mjesto. DUBRAVICE, PRIMOŠTEN i ŠIBENIK zasad najbolje stoje na tablici u toj utrci, a upravo DUBRAVICE i PRIMOŠTEN igraju derbi kola, dok ŠIBENIK igra protiv ekipe MNK ŠUBIČEVAC 08.
  Našu ekipu očekuje susret protiv prvoplasirane ekipe lige, a hoće li naši futsalići uspjeti iznenaditi ili makar dobrano namučiti vodeće, znati ćemo u nedjelju navečer. Zadnjih par utakmica ne daje nam za pravo da se nadamo ičem pozitivnom, no ukoliko naši napokon odigraju jednu pravu mušku utakmicu….ko zna.

Raspored 20. kola FUTSAL lige

16:30h MNK ŠIBENIK 1983 – FK BANZOGO
17:25h MNK PRIMOŠTEN – MNK DUBRAVICE
18:20h MNK MIRLOVIĆ Z. – MNK RUPE
19:15h MNK CRNICA II – MNK CB KULA
20:10h MNK ŠIBENIK – MNK ŠUBIĆEVAC 08
Slobodna je ekipa MNK JEZERA II

MNLKŠ

U Zagrebu je na rasporedu 5. kolo, i u toj ligi je jako zanimljivo. Lagano se dobivaju konture gdje bi tko mogao završiti. Naša ekipa je zaredala nekoliko gadnih poraza, no uvjereni smo kako će se naši purgeri uspjeti rekuperati i doći do pobjede. U ovom kolu ih očekuje susret protiv ekipe MIHOVIL.
AJMO NAŠI !!!

Raspored 5. kola MNLKŠ

18:05h CB ENIGMA – PIJACA
18:50h ZLARIN – KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA
19:35h MIHOVIL – BANZOGO
20:20h TLM – PSIHIJATRIJA
Slobodna je ekipa ĐARDIN