MALONOGOMETNI VIKEND

Ove nedjelje nastupaju sve četiri naše ekipe, tri u Šibeniku i jedna u Zagrebu. Na Baldekinu će se odigrati 17. kolo veteranske i 21. kolo futsal lige, a purgeri će odigrati utakmice 6. kola MNLKŠ.

VETERANSKA LIGA

  Naše ekipe u veteranskoj ligi vode “krvavu” bitku za treće mjesto. Doduše, svaka na svojoj fronti, ali za isti cilj. Stariji veterani su u boljoj poziciji od mlađih, i susret protiv RIBICE ovog vikenda mogao bi im dosta toga donijeti, ukoliko uspiju doći do pobjede. Mlađe veterane očekuje susret protiv PIROVCA, a eventualnom pobjedom, naši bi u posljednje kolo ušli sa mogućnošću osvajanja trećeg mjesta. No, sve su to kalkulacije, jer praktički niti jedna ekipa ne ovisi sama o sebi, izuzev CROATIE. Na tragu toga, posebno zanimljiv susret će biti između CROATIE P. i STAROG GRADA. CROATIA P. pobjedom praktički stavlja ruke na pehar, a STARI GRAD bi, naravno ukoliko pobjede, u zadnje kolo ušao kao prvoplasirana ekipa. Kako smo ranije pisali, pet ekipa je u borbi za treće mjesto, i pobjeda bilo koje ekipe neće značiti puno ukoliko se ne poklope i rezultati iz drugih utakmica. Nakon dužeg vremena završnica prvenstva je jako zanimljiva, i iznimno se veselimo nedjelji.

Raspored 17. kola veteranske ŽMNL

13:00h FK BANZOGO – MNK PIROVAC
13:50h MNK ZL. RIBICA – MNK BANZOGO
14:40h MNK CROATIA P. – MNK STARI GRAD
15:30h MNK BARUTANA – MNK USKOK
Slobodna je ekipa MNK BILICE

FUTSAL LIGA

I u ovoj konkurenciji ŽMNL je jako zanimljivo. Vodeći dvojac se već duže vremena “nateže” oko naslova, no ekipa ŠIBENIK 1983 je u mnogo boljoj situaciji. U borbi za treće mjesto je također drama, a glavni akteri su, kao i u prošlom kolu, ekipe DUBRAVICE, PRIMOŠTEN i ŠIBENIK. Što se naše ekipe tiče, tu je sve po starom. Iz poraza u poraz, iz debakla u još veći debakl. Kako je ove nedjelje našoj ekipi posljednje ovosezonsko kolo, u najmanju ruku očekujemo kvalitetnu prezentaciju na parketu. Protivnik je ekipa JEZERA II, a našima od srca želimo da dođu do tri boda.

Raspored 21.kola FUTSAL lige

16:30h MNK JEZERA II – FK BANZOGO
17:25h MNK ŠUBIČEVAC – MNK CRNICA II
18:20h MNK CB KULA – MNK MIRLOVIĆ Z.
19:15h MNK RUPE – MNK PRIMOŠTEN
20:10h MNK DUBRAVICE – MNK ŠIBENIK 1983
Slobodna je ekipa MNK ŠIBENIK

MNLKŠ
  
  Nakon odgode prošlotjednog kola zbog neprilika u dvorani, “purgeri” ove nedjelje igraju utakmice 6. kola. Našu ekipu očekuje susret protiv ekipe CB ENIGMA. Bio bi to jedan sasvim normalan i uobičajen susret da protivnici našim momcima nije ekipa u kojoj je nekoliko Banzogaša. Knežević, Sharbini i Vikario će zasigurno predstavljati prijetnju Banzogićima, ali nadamo se da će naši iznaći dovoljno snage za osvajanje bodova.

Raspored 6. kola MNLKŠ

18:05h TLM – MIHOVIL
18:50h PIJACA – KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA
19:35h BANZOGO – CB ENIGMA
20:20h ĐARDIN – ZLARIN
Slobodna je ekipa PSIHIJATRIJA