MALONOGOMETNI VIKEND

Ove nedjelje očekuju nas nova uzbuđenja na malonogometnim terenima. U Zagrebu je na rasporedu “zaostalo” 5. kolo MNLKŠ, a u Šibeniku završnica u obje lige. I dok se u futsal ligi zna poredak prve tri ekipe, u veteranskoj konkurenciji je još sve otvoreno.

VETERANSKA LIGA

  Posljednje kolo veteranske lige otkriti će nam konačni poredak na prvenstvenoj tablici. STARI GRAD i BILICE su u borbi za prvo mjesto, a RIBICA, CROATIA, BARUTANA i obje naše ekipe vode mrtvu trku za treće mjesto. No, upravo naše dvije ekipe imaju najmanje izgleda, ali pričekajmo još malo. Jedino što je sto posto sigurno su posljednje dvije pozicije, a njih su zauzeli PIROVAC i USKOK. Upravo je USKOK protivnik naših starijih veterana koji otvaraju posljednje kolo točno u podne, dok mlađe veterane očekuje jako težak zadatak protiv BILICA.

Raspored 18. kola veteranske lige

12:00h MNK BANZOGO – MNK USKOK
12:50h MNK CROATIA P. – MNK ZLATNA RIBICA
13:40h MNK BILICE – FK BANZOGO
14:30h MNK STARI GRAD – MNK BARUTANA
Slobodna je ekipa MNK PIROVAC

FUTSAL LIGA

  U futsal ligi je stanje manje kaotično nego kod veterana. Ustvari, nije kaotično uopće. Poznati su osvajači pehara, a jedino nam još preostaje da saznamo poredak preostalih ekipa. No, to je manje bitno. Naša ekipa je slobodna, a u nedjelju ćemo doznati na kojem mjestu će završiti.

Raspored 22. kola FUTSAL lige

15:30h MNK MIRLOVIĆ Z. – MNK ŠUBIĆEVAC 08
16:25h MNK CRNICA II – MNK ŠIBENIK
17:20h MNK JEZERA II – MNK DUBRAVICE
18:15h MNK PRIMOŠTEN – MNK CB KULA
19:10h MNK ŠIBENIK 1983 – MNK RUPE
Slobodna je ekipa FK BANZOGO

MNLKŠ

  U Zagrebu je na rasporedu “zaostalo” 5. kolo, koje je bilo odgođeno zbog poteškoća u dvorani. No, i u tom odgođenom kolu se jedna utakmica odgodila, i to utakmica između naše ekipe i ekipe MIHOVIL, koji će svoju utakmicu odraditi sljedećom zgodom.

Raspored 5. kola MNLKŠ

20:15h TLM – PSIHIJATRIJA
21:00h ZLARIN – KOVAČI ŠIBENSKOG MOSTA
21:40h CB ENIGMA – PIJACA
BANZOGO – MIHOVIL odgođeno
Slobodna je ekipa ĐARDIN