VETERANSKI MNT PIROVAC 2018

U Pirovcu je u petak odigran pozivni malonogometni turnir za veterane, a na turniru je nastupila naša mlađa veteranska ekipa.

U vrlo jakoj konkurenciji od 32 ekipe, naši su u svojoj skupini promarširali bez primljenog pogotka. U osmini i četvrtini finala je bilo malo teže, ali naši su uspjeli proći do polufinala boljim izvođenjem šesteraca. Na vratima je briljirao Sokač, koji je u obje utakmice obranio sve protivničke pokušaje sa šest metara. U polufinalnoj utakmici je sreća okrenula leđa našoj ekipi. Nakon pregršt propuštenih prilika naši su ipak morali čestitati protivniku. U utakmici za treće mjesto opet fantastična prezentacija naših. Mnoštvo fantastičnih prilika, par sjajnih pogodaka, i pehar je u našim rukama.

Naši su nastupili u sljedećem sastavu. 
SOKAČ(g), VULINOVIĆ ZLATAN(cap), RESTOVIĆ, VARNICA, PAVASOVIĆ, ŠIMAC, BOLANČA, LOZIĆ
IGRAČ/VODITELJ: VULINOVIĆ ZLATAN
MVP TURNIRA: VULINOVIĆ ZLATAN

  Sad možemo iskreno. 
  U Pirovcu je u petak održan pozivni malonogometni turnir za veterane na kojem je nastupila naša mlađa veteranska ekipa. Konkurencija je bila jaka, ali nije bilo 32 ekipe nego nažalost samo 3, a razlog tome su otkazi ostalih ekipa. Iako su otkazi ekipa umanjili cijelu priču, nisu je uspijeli i uništiti. Uz domaćina i našu ekipu, još je nastupila i ekipa MNK ZLATNA RIBICA. Naši su prikazali lijepu igru sa dosta prilika, ali bez imalo preciznosti. Pavasović i Restović su se pošteno ispromašivali, Sokač je na vratima mogao i bolje odreagirati, a ni ostatak ekipe nije bio na nivou. Jedini pogodak za naše je zabio debitant u veteranskoj konkurenciji Bolanča, no ni on tijekom turnira nije briljirao.
  Još par riječi o turniru. O Ribici i našoj ekipi sve najbolje, a o ekipama koje su otkazale nastup, i to u zadnji čas, nemamo ništa lijepo za napisati. Ovim putem se zahvaljujemo domaćinu na pozivu, a posebice na dobrodošlici koju su nam priredili. Sve pohvale i kuharima na izvrsnom fažolu. Vidimo se i sljedećom zgodom.

PIROVAC 2018

Rezultati utakmica

BANZOGO – ZLATNA RIBICA 0:4
ZLATNA RIBICA – PIROVAC 2:3
PIROVAC – BANZOGO 2:1