Malonogometni vikend

Facebook:

Nakon nekoliko tjedana pauze, ponovno se vraćamo sa rezultatima i najavama utakmica u obje konkurencije. Proteklog vikenda su nastupile sve tri naše ekipe. I dok su obje veteranske ekipe pretrpjele poraze, futsal ekipa je došla do svoje druge ovosezonske pobjede protiv ekipe MNK ŠUBIČEVAC 08.

Ovog vikenda nas očekuju nova uzbuđenja na Baldekinu. Veterani igraju utakmice 7. kola, a u futsal konkurenciji je na rasporedu 6. kolo.

VETERANI rezultati 6. kola

MNK BARUTANA – MNK BILICE 1:1

MNK BANZOGO – MNK STARI GRAD 0:3 b.b.

MNK ZLATNA RIBICA – MNK PIROVAC 3:1

FK BANZOGO – MNK CROATIA PERKOVIĆ 0:1

Što se tiče naših ekipa u 6. kolu, možemo samo reći ponovno porazi. Iako se utakmica službeno vodi kao 0:3 b.b., borbe kod naših starijih veterana je itekako bilo. Barem tridesetak minuta, a onda se utakmica prekinula zbog „ozljede” našeg igrača. Naime, naši su na utakmicu došli sa samo četiri igrača i golmanom. Kod rezultata 0:4 utakmica je prekinuta, jer zbog spomenute ozljede naši nisu mogli nastaviti sa samo tri igrača na terenu.

I dok stariji veterani imaju problema sa brojem igrača, mlađi pak imaju problem sa brojem vratara. Ili možda nemaju. U protekla dva kola se odigralo sa „golmanom igračem”, i obje utakmice su završile istim rezultatom, 0:1. Istina, obje su izgubljene, istina je i da se moralo žrtvovati igrače koji bi sigurno više ponudili u igri nego na golu, ali statistički….. 0:1 i 0:1. Dojma smo da je u obje utakmice veći problem bio ona nula kod naših postignutih pogodaka, nego jedinica kod primljenih. A nije da nije bilo šansi. Bilo ih je itekako. Nadamo se da će nadoći sve na svoje.

Najava 7. kola veteranske lige – subota 17.11.

14:00h MNK CROATIA PERKOVIĆ – MNK BARUTANA

14:50h MNK PIROVAC – FK BANZOGO

15:40h MNK STARI GRAD – MNK ZLATNA RIBICA

16:30h MNK BILICE – MNK BANZOGO

FUTSAL 5. kolo

FK BANZOGO – MNK ŠUBIČEVAC 08 6:2

MNK JEZERA II – MNK DUBRAVICE 4:3

MNK RUPE – MNK CB KULA 1:1

MNK CRNICA II – MNK ŠIBENIK 1:6

MNK PRIMOŠTEN – MNK KNIN 3:0

Slobodna je bila ekipa MNK MIRLOVIĆ ZAGORA.

Naša futsal ekipa je nakon tri gadna poraza uspijela napokon i pobijediti. Od početka utakmice su naši nametnuli svoj ritam, koji je zadržan do kraja utakmice, te rezultat govori sve o raspoloženju naših igrača. Bravo momci, samo tako dalje.

Najava 6. kola FUTSAL lige – nedjelja 18.11.

14:00h MNK ŠUBIČEVAC 08 – MNK JEZERA II

14:55h MNK DUBRAVICE – MNK RUPE

15:50h MNK MIRLOVIĆ ZAGORA – FK BANZOGO

16:45h MNK CB KULA – MNK CRNICA II

Utakmica između MNK ŠIBENIK i MNK PRIMOŠTEN je odgođena, a u ovom kolu je slobodna ekipa MNK KNIN.